Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Εταιρικό προφίλ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα


Το κατάστημα New Taco εδώ και δεκαετίες στηρίζει την γυναικεία μόδα. Εκλεπτυσμένες γραμμές, Μοντέρνα Σχέδια, Κλασικά φορέματα, Υπέροχες φούστες, Νεανικές μπλούζες καθώς επίσης και ότι άλλο μπορεί να συνεισφέρει στην ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς. Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως μεγέθους, γνωρίζουν ότι κάθε ρούχο προβάλλει την θελκτικότητα και την ελκυστικότητα και αυτό πρεσβεύουμε όλα τα χρόνια της δράσης στο χώρο της μόδας. Συμβάλλουμε στην ξεχωριστή εικόνα κάθε γυναίκας μέσα από την σωστή επιλογή των ιδανικών ρούχων για κάθε σωματότυπο.

   

Υποστηρίζοντας λοιπόν την γοητευτική πλευρά των γυναικών, δημιουργήσαμε με αγάπη και  το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο οποίο θα βρείτε κομψές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, μεγάλα νούμερα για να καλύψουμε κάθε size, μοντέρνα και κλασικά ενδύματα που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.


Η πολυετής εμπειρία μας, το πάθος μας για αυτό που κάνουμε και η μακροχρόνια συνεργασία μας ΜΟΝΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ένδυσης συνθέτουν το τρίπτυχο της ΕΠΙΤΥΧΪΑΣ μας, στη μέχρι σήμερα πορεία του καταστήματος μας που εδρεύει στο Ίλιον της Αττικής. Να είστε σίγουρες ότι αυτές οι αξίες ακολουθούν και το νέο μας βήμα στο διαδίκτυο.


Σας ευχόμαστε να απολαύσετε την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.